Skocz do zawartości

Nowy serwer gry

deusx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Ze względu na słabą jakość łącza naszego obecnego serwera oraz jego ogólny stan konfiguracyjny jutro, tj. 24.08.14 będziemy się przenosić na nowy serwer.

Nowy serwer będzie stał już w europie, pingi będę normalne a cała operacja będzie przeprowadzana od godziny 22:00 i potrwa do około 2, 3 w nocy. Zalecamy FS floty jednak do samego rana, w razie przedłużenia się prac. Obecnie jestem poza domem i jest tutaj dość niestabilne łącze internetowe.

Gość karaluch

http://forum.ogam.online/topic/18184-pilna-konserwacja-o-2200/?hl=serwer

co chwila to,  łączenia unii, to przenoszenie na nowy serwer..

Dziury łataj :P

@

Czas naszych bonusów zakupionych w sklepie, zostanie wyrównany do czasu nieobecności serwera (przedłużony o czas niedostępności) ?

Edytowane przez karaluch

to kiedy będzie można wejść już na konto ?

a czy ta blokada będzie też na graczy nieaktywnych ?? 

kurde bo surki brak to trzeba farmić , a ja jak narazie tylko nieaktywnych atakuje 

A i jeszcze jedno , a może dobrze by było gdyby zmienić nazwy serwerów bo są tak jakby nie po kolei , A tak to by lepiej wyglądało 

Chciałabym się dowiedzieć czy również będą włączone aktywnym graczom urlopy, które spadną dopiero po zalogowaniu się.  Nie każdy będzie mógł wejść do gry do czasu zakończenia się blokady ataków.  A może to działa w ten sposób, że blokada spada dopiero po zalogowaniu się gracza? Jak tu to działa?

Witam !

Serwer został już wstępnie skonfigurowany, wszystko działa poprawnie. Wprawdzie zostało jeszcze troszkę pracy, ale to już szczegóły, które nie będą wpływać na bezpośrednio na grę, np. wyłącznie czy niedostępność. Wydłużenie czasu konfiguracji oraz blokady flot wynikło z kilku błędów, które popełniłem pod wpływem zmęczenia (konfiguracja zawsze jest na noc), przez co nad ranem system był reinstalowany.

Jeżeli wszystko działa poprawnie , to być może warto wcześniej włączyć  możliwość atakowania , przynajmniej idlerów , 

Farmy stygną a i postępu w grze żadnego nie osiągam , większość zysków mam z ataków wiec silnie mnie dobija brak możliwości atakowania , zwłaszcza że mam wolny dzień i chętnie wysłał bym z tysiąc ataków 

Ps , Każdy tak ma że z 20 razy dziennie pokazuje mu się ochrona antybotowa ?

zanim wyślę falę ataków na 48 slotów to z 5 razy mi się pokazuje 

deusx, a może to serwer mysql muli grę?

godzina 09:59, strona się nie wczytuje, komunikat z błędem: Chwilowe przeciazenie serwera mysql

10:04, to samo, przez około 10 sekund.

10:13, przy wczytywaniu profilów gracza w statystykach

Edytowane przez spieriz

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.