spieriz Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 24 PTE, 150kk szperaczy. Załoga lądując na obcej planecie zauważyła dziwny grunt. Robiąc odwiert planeta mało nie eksplodowała - okazało się, że to tajny magazyn deuteru. Podczas pompowania radary zaczęły wykrywać obce obiekty. Ekspedycja uciekła z planety zabierając ze sobą 251.999.999.999 paliwa. wg. wzoru miało być równe 252 mld.niby nic, ale brzydko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 No przecież pisze, że uciekali w pośpiechu no nie? A na moona przywieźli ile deuteru? Może to tylko w wiadomości źle wyświetla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 dotyczy to i wiadomości i realnej ilości deuteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dodałem zaokrąglenie, problem nadal występuje czy już jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) 08-26 17:26:31 +0200 System Raport EkspedycjiNowa Załoga lądując na obcej planecie zauważyła dziwny grunt.Robiąc odwiert planeta mało nie eksplodowała - okazało się, że to tajny magazyndeuteru. Podczas pompowania radary zaczęły wykrywać obce obiekty. Ekspedycja uciekła z planety zabierając ze sobą 251.999.999.999 paliwa. w wiadomości dalej występuje, prawdziwej ilości nie jestem w stanie stwierdzić bo miałem inne surowce na moonie, za godzinę dopiszę w tym poście. @editrealna ilość deuteru również jest bez jedynki. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi