MrWhite Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Konto od zawsze na U7 (nie przenoszone z u6) nick MrWhite, wyzerowalo mi resorty proszę o przywrócenie do poprzedniego stanu tj max lvl all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Również mam ten sam problem. Pro100WPysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 To samo. Nick RGB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Mam to samo. nick kubulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktor Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Mnie wybudowało dziś kolejny v, więc 1v jest reszta wyzerowana nick doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam to samo,a bylo max... Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez ARAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Nick Alvi, ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 to samo karaluch uni7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi