Gość dzida Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Skarga dotyczy nowego moderatora forumKolega nie rozumie, ze uzywanie kolorowej czcionki w pisaniu postow meczy oczy a posty stają się nieczytelne.Kolega wczesniej uzywal kolorupo mojej prosbie zaczal uzywaca ja prosze, zeby uzywal czarnego, bo jest najbardziej czytelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 zmień se skórkę.http://files.tinypic.pl/i/00565/1dhj1w3mi4ra.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Odpowiem Ci oficjalnie to co pisałem na SB, może tutaj zrozumiesz. Posty które są ważne, są ogłoszeniami... są wyróżnione kolorem.Tak było w przypadku postów o podniesieniu progu w działach ST o które Ci chodzi. Nie są to zwykłe posty!Nie pisze ,,zwykłych" postów bo tu nie gram, zajmuje się jedynie działaniami moderacyjnymi.Skarga nie mniej bardzo ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 nieskarga dotyczy uzywania kolorowanej czcionki w pisaniu postow a nie sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Już wcześniej upominałem aby używać koloru, który jest widoczny na jasnym skinie. Kolorystyka powinna być ona używana wyłącznie w tematach o podwyższonym znaczeniu (regulaminy, ważne informacje, poradniki etc). Mam nadzieję, że nowy moderator zacznie pamiętać o uwagach, które mu zgłaszamy.Ja polecam używać najczęściej pogrubienia, jest ono najwygodniejsze i zauważalne dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Deus ale ja nie koloruje innych tematów niż ogłoszenia. Zapoznaj się z tematem bo skarga jest conajmniej śmieszna co już kilku użytkowników i Jadmin próbowali przetłumaczyć dzidzie na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi