Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Tak jak w temacie co wy n to aby wprowadzić demontowanie za 100% ??

tak jak to już było kiedyś.

Moim skromnym zdaniem przywróciło by to do gry sporo graczy,którzy mają duże floty a nie chce im się już latać.

Napisano

jestem na nie.

przez to by nie było żadnych flot - każdy buduje na jeden atak, zaraz po nim demontuje aby nie pilnować i nie wysyłać fs.

Napisano

Demontownia powinna zniknąc z tej gry. Szukacie pomysłu na powstawanie flot a jest dostepne narzedzie do jej likwidacji ze zwrotem polowy kosztów.

Powodzenia w szukaniu srodka na powstawanie flot.

ZLIKWIDOWAC DEMONTOWNIA to beda floty

Napisano

zresztą można równie skutecznie zdemontować za pomocą próby moonowej ;) tylko szkoda trochę deuteru w statkach. Demontownie bym zostawił tak jak jest teraz, na 50%

Napisano (edytowane)

Demontownie bym zostawił tak jak jest teraz, na 50%

ja bym byl za calkowita eliminacja demontowni z gry. Ewentualnie symboliczne 10% na pocieszenie

demontownia budynku kosztuje chyba polowe koszta budynku a demontownia floty daje zwrot? Cos chyba nie halo

Edytowane przez dzida
Napisano (edytowane)

za bezsens uważam opłatę za burzenie budynku, myślę że też powinno się trochę zwracać ;)

Tak szczerze myslałem kiedyś nad tym, skoro zwracane jest 50% floty i dobrony to dalczego nie można zwrócić 50% za budowle? Działa na identycznej zasadzie a musimy jeszcze wydawać za to surowce.

#Edit 1

Deusx móglby czasami, np. raz w roku dla przykładu w dzień dziecka :D umozliwić 100% zwrotu za budynki, obronę, flotę.

Edytowane przez BeRnI
Napisano

#Edit 1

Deusx móglby czasami, np. raz w roku dla przykładu w dzień dziecka :D umozliwić 100% zwrotu za budynki, obronę, flotę.

to mi sie podoba,ale w sytuacji likwidacji demontowni z gry i pozostawieniu kosztow za demontowanie budynkow.

Taki bonus.Iniekoniecznie raz w roku ale sporadycznie ot cos w rodzaju promocji,nawet raz w miesiacu ale zeby nikt nie wiedzial kiedy i czas trwania promocji kilka godzin.Zainteresowani byliby aktywni w grze

Napisano

to mi sie podoba,ale w sytuacji likwidacji demontowni z gry

Dokładnie. W takim przypadku demontownia nie bedzie potrzebna.

zeby nikt nie wiedzial kiedy i czas trwania promocji kilka godzin

Moim zdanie powinna byc jakaś informacja o promocji, a czas trwania np. 24 godziny.