Brasilass Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Witam Tak jak w temacie co wy n to aby wprowadzić demontowanie za 100% ??tak jak to już było kiedyś.Moim skromnym zdaniem przywróciło by to do gry sporo graczy,którzy mają duże floty a nie chce im się już latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 jestem na nie.przez to by nie było żadnych flot - każdy buduje na jeden atak, zaraz po nim demontuje aby nie pilnować i nie wysyłać fs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 ale mi się rozchodzi o to,aby domontowanie była najwyżej 2razowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Mozna wprowadzić darmowe okresowe demontowanie floty. Czyli raz na np. 6 miesięcy.Wiekszych flot i tak nie będzie przybywać Koszty Fs'a sa za wysokie. Brasilass dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Demontownia powinna zniknąc z tej gry. Szukacie pomysłu na powstawanie flot a jest dostepne narzedzie do jej likwidacji ze zwrotem polowy kosztów.Powodzenia w szukaniu srodka na powstawanie flot. ZLIKWIDOWAC DEMONTOWNIA to beda floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 zresztą można równie skutecznie zdemontować za pomocą próby moonowej tylko szkoda trochę deuteru w statkach. Demontownie bym zostawił tak jak jest teraz, na 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Demontownie bym zostawił tak jak jest teraz, na 50%ja bym byl za calkowita eliminacja demontowni z gry. Ewentualnie symboliczne 10% na pocieszenie demontownia budynku kosztuje chyba polowe koszta budynku a demontownia floty daje zwrot? Cos chyba nie halo Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez dzida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 za bezsens uważam opłatę za burzenie budynku, myślę że też powinno się trochę zwracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) za bezsens uważam opłatę za burzenie budynku, myślę że też powinno się trochę zwracać Tak szczerze myslałem kiedyś nad tym, skoro zwracane jest 50% floty i dobrony to dalczego nie można zwrócić 50% za budowle? Działa na identycznej zasadzie a musimy jeszcze wydawać za to surowce. #Edit 1Deusx móglby czasami, np. raz w roku dla przykładu w dzień dziecka umozliwić 100% zwrotu za budynki, obronę, flotę. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez BeRnI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 #Edit 1Deusx móglby czasami, np. raz w roku dla przykładu w dzień dziecka umozliwić 100% zwrotu za budynki, obronę, flotę.to mi sie podoba,ale w sytuacji likwidacji demontowni z gry i pozostawieniu kosztow za demontowanie budynkow.Taki bonus.Iniekoniecznie raz w roku ale sporadycznie ot cos w rodzaju promocji,nawet raz w miesiacu ale zeby nikt nie wiedzial kiedy i czas trwania promocji kilka godzin.Zainteresowani byliby aktywni w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 to mi sie podoba,ale w sytuacji likwidacji demontowni z gry Dokładnie. W takim przypadku demontownia nie bedzie potrzebna. zeby nikt nie wiedzial kiedy i czas trwania promocji kilka godzin Moim zdanie powinna byc jakaś informacja o promocji, a czas trwania np. 24 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi