Salwator Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Do zamiany mam konto U6 Punkty 11.152.321.697.938 43/6063 Konto eko ,planety rozłożone we wszystkich galaktykach ułożone pod flotę , techy nie szczególne ( poprzedni właściciel zbyt wcześnie wykorzystał astaty ) , ale i nie katastrofalne bojowe po 30 , wykupiony bank (zapasy surki znikome) , astaty 48 , tryt ~50K , kolejna wada konta to ciepłe planety , konto nie przeniesione , więc nowy właściciel zdecyduje gdzie grać .Zamienię tylko na U8 , inne serwery mnie nie interesują gdyż posiadam tam konta .Jeżeli kogoś będą interesować szczegóły postaram się odpisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Nie ma chętnych na zamianę więc jeśli ktoś chcę przejąć konto proszę się wpisywać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 to ja się wpisuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 I ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 21 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ja również chciałbym stać się posiadaczem tego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Konto oddane zdzisLG , temat do zamknięcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 21 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Zdzis dostał dzisiaj konto od anotomika przecież :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi