Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Ostatnie dwa tygodnie były dla mnie bardzo złym okresem, choroba, sprawy osobiste itd.

Informuję, że wszystko jest już na pozytywnej drodze, dlatego wszelkie prace ruszają pełną parą.

Jutro pojawią się zaległe opcje niszczenie planet oraz połączenie u7 z u6.

Przepraszam graczy, którzy musieli czekać nadzwyczaj długo na załatwienie swoich spraw, obecnie każda zaległa wiadomość została sprawdzona oraz wyjaśniona.

Dodatkowo jutro pojawi się specjalny bonus na każdym uniwersum, szczegóły będą podane niebawem.

Napisano

Mniejsza o bonus , Witaj z powrotem , czekam na Twój ruch , co z przelewami zza granicy ? :D
Chcialbym bardziej wspierac serwis, a tak musze przelewy dokonywac przez osoby trzecie :D

Napisano

Witam !

Bonus jest aktywny od północy !
Kto zgadanie, co się zmieniło dostanie 500 astatów !

Piszcie w odpowiedziach (trzeba podać w miarę też dokładne dane).

Napisano (edytowane)

Obstawiam zwiększenie wydobycia u nieaktywnych graczy.

ach,,,, 5 minut mi zabrakło :P

edit: Graty spieriz, tak się zastanawiałem czemu mi tak dużo sury UT przywożą, teraz już wiem :)

Edytowane przez Alwego
Gość karaluch
Napisano (edytowane)

Maksymalne zapełnienie magazynów  surowcami u graczy nieaktywnych. Oczywiście tylko do ilości jaką dany magazyn może pomieścić (im większy poziom tym więcej...)

@edit

.....

Edytowane przez karaluch
Napisano

Deusx to dlaczego skoro miałeś jakieś problemy, nie przekażesz komuś opieki nad grą w tym czasie? Mamy kilku SGO do tego Junior Admina? Bo jak widać zdażają Ci się bardzo często jakieś takie sytuacje a nad serwerem niema kto czuwać i sie burdel straszny robi,

Napisano

Na pewno zwiekszenie wydobycia u graczy nieakytywnych o 100%.

Ta odpowiedź była najbliższa prawdzie, wydobycie zostało zwiększone dokładnie o 120% i potrwa do jutra do 24:00, potem pojawi się kolejny tajemniczy bonus, który będzie zawarty już we flotach. Podaj nick i uni do wydania nagrody.

Napisano

Ta odpowiedź była najbliższa prawdzie, wydobycie zostało zwiększone dokładnie o 120% i potrwa do jutra do 24:00, potem pojawi się kolejny tajemniczy bonus, który będzie zawarty już we flotach. Podaj nick i uni do wydania nagrody.

Uni 8, Pro100WPysk.

Faktycznie mogło być 120% bo brakowało mi 2-3 sekund w wydobyciu.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.