DoN_Paulo Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam, Mam na Imie Patryk mam 16 lat Urodzilem sie 15 marca 1994 roku Mieszkam w Raciazu w gry typu ogame,space4k i tp gram z 5 lat doswiadczenie w takich gierkach mam wysokie mozecie zadawac rozne pytania co do mnie staram sie na nie odpowiedziec Pozdrawiam DoN_Paulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konormm Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 masz psa ?xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoN_Paulo Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 mam psa Ksywa: FafikRasa: York ^^wiek pare miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konormm Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 o to bardzo fajnie ja mam labradorke czarna. Tylko ze pare lat to juz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoN_Paulo Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 aha to moj Fafik by twojego pokonal na szybkosc twoj ma pewnie schorowane pluca juz;D xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witaj piwopijco xDJak sie gra U4?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konormm Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 nie nie ma schorowanych pluc ale za to by przygniotl twojego ogonem =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoN_Paulo Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Motorolka Dobrze sie gra na u4 tylko mysla ze ja jestem farma bo mam 12 planet 12 moonow ^^ i co dzien jak wejde ponad 150 wiadomosci A co do psa moj by uciekl xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi