Gość dzida Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Mam pytanie do administracji,dlaczego po ponad dwóch miesiącach od startu u8 nadal są nieaktywne niektóre gałęzie zadań?Zapytanie dotyczy głównie gałęzi "moon"Nie jest to gałąź strategiczna,ale bardzo czasochłonna. Proszę również o informacje,z jakich powodów są zablokowane pozostałe zadania.Ekspedycja misjeFlota zniszczFlota stwórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Nie jestem z administracji ale podobno trwa modernizacja zadań. Więcej szczegółow nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ponawiam pytanie Mam pytanie do administracji,dlaczego po ponad dwóch (trzech) miesiącach od startu u8 nadal są nieaktywne niektóre gałęzie zadań?Zapytanie dotyczy głównie gałęzi "moon"Nie jest to gałąź strategiczna,ale bardzo czasochłonna.Proszę również o informacje,z jakich powodów są zablokowane pozostałe zadania.Ekspedycja misjeFlota zniszczFlota stwórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Opcja szukaj nie boli, taki temat już był a administrator udzielił odpowiedzi.http://forum.ogam.online/topic/18568-zadania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Opcja szukaj nie boli, taki temat już był a administrator udzielił odpowiedzi.http://forum.ogam.ne.../18568-zadania/widziałem tamten temat. Nie wiadomo do jakiego uniwersum jednak dotyczy.Chciales blysnac i sie nie udalo.Czekam na odpowiedz kogos kompetentnego z administracji,a ty skoro nie wiesz,to nie nabijaj sobie postow IWNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Temat dotyczy u8 bo tylko ono ma wylaczone niektóre gałęzie.Kolejny chamski post w moją stronę będzie skutkował ostrzeżeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Temat dotyczy u8 bo tylko ono ma wylaczone niektóre gałęzie.Kolejny chamski post w moją stronę będzie skutkował ostrzeżeniem.a niby skad mam wiedziec,ze na innych sa wlaczone lub wylaczone. Polecam tez hamowac swoje emocje.Moj post nie jest chamski i Pan mnie obrazil w tym momencie. Alwego dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 I_Will_Never_Forget za dużo sobie pozwalasz. Sam zaczynasz pyskówkę, a jak ktoś Ci zwraca uwagę to od razu wielki moderator się z Ciebie robi.Temat do którego odsyłasz w żadnym wypadku nie udziela odpowiedzi na pytanie dzidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 4 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Podobno z obojgiem Panów nie warto dyskutować i tak też zrobię. Ucinam dyskusje z mojej strony. Skoro nie potraficie docenić pewnych rzeczy, nie będziecie ich mieli.Pozdrawiam. Edytowane 4 Września 2014 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzida Napisano 7 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) - Edytowane 7 Września 2014 przez dzida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi