kolos88 Napisano 11 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Nick: kolos88Uni:7Chciałem się dowiedzieć czy da się odzyskać flote ze starcia które zostało wystawione w ST (jak będzie trzeba rw to jutro dam bo dzisiaj na tel jestem).A powodem zwrotu miały by być lagi które uniemożliwily wykonanie podstawki. Tak 15 sek przed dolotem ataku nie mogłem nic zrobić. A flota juz czekała na skok.Proszę o rozpatrzenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) KarolRadom Podania o zwrot floty należy kierować na adres mailowy OGamtest@gmail.com. Rozpatrywane są tylko i wyłącznie prośby wysłane w formie maila. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez KarolRadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi