Viher Napisano 9 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Siemka. Jak w temacie : do zamiany i/lub oddania mam 2 konta. Podam na ten moment jedynie główne dane, jak ktoś będzie konktrenie zainteresowany podam więcej szczegółów. Konta stoją odłogiem na urlopie - szkoda, żeby się marnowały. U323.155.666.777.683 21/3295 U516.485.077.901.398 47/5431(+ tutaj jest naprawdę spory bank) Najchętniej chciałbym dostać w zamian surkę na u7/u8 i takie oferty będą rozpatrywane w pierwszej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 9 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam chętnie zaopiekowałbym się u5..grałem tam baaardzo długo ale jakiś czas temu oddałem konto*\(czego żałuje) mogę cos zaoferować na u8 (surke) tylko nie wiem jaka ilość Cię interesuje(może nieosiągalne dla mnie) poproszę o więcej szczegółów na PWPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 9 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ja mogę zaopiekowac się kontm na U3. Doświadczenie jakieś tam jest. Jeśli możesz podaj mi troche więcej info, rozkład planet, czy są wykupione wszystkie badania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prześladowca Napisano 9 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Chętnie zaoferuje wymianę na konta mogę ci dać konto na uni6 w zamian przygarnoł bym konto na uni5 Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Prześladowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi