WucOsamma Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 WItam od paru dni momentami na u8 wystepuja lagi, sa to przywiechy ktore trwaja nawet 5-10 sec....jest to troche meczace bo wystepuje przy przegladaniu galaktyki, skanowniu , budowaniu czy wysylaniu floty....Niewiem jak na innych uniach ale tutaj wystepuja takie kilku-kulkunastominutowe fale po kilka razy dzienniei z tego co sie orjentowalem to pare osob ma tak.Mam nadzieje ze zostanie cos z tym zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 to nie jest wina serwera, przez 2 miesiące gy miałem lagi wszędzie tak jak Ty (flota, budynki itd), odinstalowanie GDATY pomogło, ale zanim do tego doszedłem minęło trochę czasu i straciłem troszkę nerwow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WucOsamma Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 no tak...ale4 kompy 2 rozne systemy, 3 rozne antywirusy i to samo ?nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Wykonałem kilka prac konserwacyjnych, wyczyściłem bazę danych ze starych wartości. Powinno być zdecydowanie lepiej, proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 dalej są lagi takie po 5 sekund i lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polakumie Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 lagi lagami. CO ze zwrotem dla marshala ? Pomijam fakt ze wybraniec mailby duzo mniejsza flote a my po okolo 50 bln dexu na glowe do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PontonL0rd Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 lagi lagi lagi i dalej lagi lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Z tym zwrotem to jak pisalem wczesniej , nie wydurniaj sie , na innych uniwersach bylo to samo, nikt zwrotu nie dostal, sprawa zamknieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A jesli jakims cudem dostanie , to prosze obejrzec RW, zabrac zebrane PZ oraz mnie oddac 5 MLD OW.Wtedy bedzie sprawiedliwie. Opcja Edycja działa. Upomnienie za dublowanie postów.I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Tak są czasami lagi i to nie miłosierne, niekiedy trzeba czekać 5-10 sekund na odświerzenie. TouseN człowieku! Jest taka opcja jak edytuj post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouseN Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Oh czlowieku , no rzeczywiscie zbrodnie popelnilem , przepraszam. Upomnienie za spam.I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 lagi na u8 od jakiejś godziny, każda zakładka wczytuje się 5-10 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 potwierdzam, miało się to zmienić jakiś czas temu a zdażają sie sytuacje ze nie idzie strony załadować przez 20 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jeszcze się nie przyzwyczailiscie I_Will_Never_Forget Upomnienie za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Wykonałem parę rzeczy, wieczorem będzie całkowita konserwacja serwera (nic nie będzie wyłączone, można spokojnie grać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi