DoMeL81 Napisano 2 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Mam sprawę , a dokładnie chodzi o to że gdy wysyłam LM na próbe moonową wyskakuje mi komunikat "niemożliwa akcja" prześledziłem forum ale nie znalazłem odpowiedzi proszę o pomoc , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 2 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) opisz dokładniej jak to robisz a powiem Ci co robisz zle... Z tego co teraz napisałeś wnioskuje,ze:-wysyłasz flote na nieistniejącą planetę-wysyłasz flote na moona(ktorego jeszcze niema)-Próbujesz wysłać flote na tą samą planetę na której się znajdujesz Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez zdzisLG spieriz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMeL81 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Dzięki w twojej odpowiedzi znalazłem błąd jaki popełniałem a dokładnie "-Próbujesz wysłać flote na tą samą planetę na której się znajdujes" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi