Power. Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam wszystkich aktywnych.Mam takie zapytanie co wy na to, w którejś z gier spotkałem się że można było drobne ilości floty przywieźć z expedycji, wtedy inaczej niż flo za zadania mogli by wszyscy zbierać statki nie tylko flociarze i może co niektórzy by nie demontowali flo z expy tylko dobudowali trochę stateczków jeszcze i było by może więcej celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Gdyby sami nie zdemontowali to inni im zdemontują O bezcelowości takich pomysłów napisałem parę chwil temu tutaj:http://forum.ogam.online/topic/18745-zadania-z-moonami/?p=127495 Po prostu nie w chęciach problem, a w możliwościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi