PomocnikGT Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Przydałby sie jakies nowe zadania do wykonywania na UNI5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ja bym proponował tygodniowe zadania, jak np. wyślij 500 ekspedycji czy wykonaj 100 ataków na min. 10 mln% Wtedy zadanka co tydzień same będą się odnawiać Neriel dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 @up, tylko że to będzie kolejne źródełko surowców, a takich już chyba mamy wystarczająco bez sensu jest dawać coraz więcej surowców za darmo (tak, surowce za wysłane ekpsedycje to są surowce za darmo), bo wtedy po prostu tracą na wartości - mamy do czynienia ze zwykłą inflacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ja nie mówię, że miały by to być jakieś wielkie surowce (zawsze może to być coś innego - pytanie tylko co, może jakiś punkcik do nabicia?), chodziło mi bardziej o to, że ile byśmy tych zadań nie dali, to w końcu i tak wszystkie zostaną zrobione i będziemy tam, gdzie na początku czyli w "dodajmy troche nowych zadań" Nie mniej jednak chciałbym, zaznaczyć, że jestem za nowymi zadaniami w drzewku ekonomii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Motyw z tygodniowymi czy x-dniowymi zadaniami całkiem spoko tylko właśnie.. nie ma co dawać, bo surki styka, trytu też nie może być za dużo, astaty i oficerów już dostajemy...Coś by trzeba wykminić żeby to nie było jak resorty - każdy je porobił i ma.. i tyle.. zakładka Resorty by znikła nikt by się nie kapnął albo olał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prześladowca Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 no to może by wprowadzili coś takiego jak pkt honoru lub coś podobnego za które można by np wskrzesić 50% floty po przegranej bitwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prześladowca Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Przydałby sie jakies nowe zadania do wykonywania na UNI5 Jakby już coś wprowadzili to nie tylko na uni5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi