Salwator Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 (edytowane) Zainstalowałem nową przeglądarke QupZilla , i mam jeden problem . Wszystko działa super do momentu wysyłania floty , po wysłaniu pierwszej fali i naciśnięciu backspace wyskakuje mi komunikat " Potwierdzenie ponownego przesłania formularza " , aby móc wysyłać następne fale za każdym razem musze potwierdzać ten komunikat i nie wiem jak sie go pozbyć , może ktoś już miał ten problem i znalazł rozwiązanie , z góry dziękuję za podpowiedź ! Edytowane 22 Lipca 2014 przez Salwator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 A mi w firefoxie 30.0 znika przycisk "wyślij" po użyciu backspace :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi