moudyyy Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Witam ma pytanie a nie moge znaleźć odpowiedzi Jest taka opcja zmniejszenia czasu badań o 5 dnijak to działa? Jeśli np mam technologie na niskim poziomie i czas budowy to powiedzy 50 minutto jak wezme tą opcje to będę miał 00:00 czasu trwania badania jeśli kolejny poziom będzie 2 godzinyto nadal będę miał 00:00 czasu badania po kupieniu tej opcji?To działa jednorazowo czy nie? A może to działa jeszcze inaczej że to zmiejsza czas aktualnego badania? (takie które własnie trwa)może mi ktoś wyjaśnić jak to działa? Edytowane 13 Lipca 2014 przez moudyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Opcja skrócenia czasu badania o X godzin/dni działa tylko wtedy, gdy mamy włączone badanie i działa tylko i wyłącznie na tym jednym badaniu.Dla przykładu. Jeżeli masz badanie które trwa 50 minut, użyjesz opcji skrócenia o 5 dni, to czas badania będzie 00:00, ale pozostałe badania będą już miały normalny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Odpalasz badanie i nastepnie skracasz je trytem. Jezeli skrocisz badanie ktore trwa 20min to zakonczy sie od razu a nadmiar czasu nie przejdzie na nastepne http://www.iv.pl/images/83318259559277969216.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moudyyy Napisano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Aha wielkie dzięki za odpowiedzieć myślałem, że na debet będę miał ten czas dobrze że nie kupiłem bo bym zmarnowałpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi