podglaznik Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry konwerter do raportów wojennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Na dole każdego RW masz tekst do sklejenia na forum. Innych konwerterów nie ma, jest tylko ten jeden (swojądrogą można by było go uzupełnić o informacje z rabunku surowców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Nie potrzeba żadnego konwertera, wystarczy skopiować tekst z okienka pod rw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDu Napisano 12 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Nie potrzeba żadnego konwertera, wystarczy skopiować tekst z okienka pod rw.Czemu jak wklejam ten tekst z okienka, nie załączają mi sie kolory, wszystko zapisane jest w html. Brak mi jakiegoś elementu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi