Fenrir Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jak w temacie. Floty brak, nie najgorsze eko (14kkk mety w przeliczeniu), planety pod flotę (po 2 na galę, 1 planeta w 9g). W banku trochę surowca na jakieś śmieci na początek, geolog i parę dodatków jeszcze na kilka tygodni. Poszukuję gracza, który będzie na koncie GRAĆ. Kolekcjonerom kont dziękuję (a przewija się w tym wątku kilka znanych mi już nicków). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katsu Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) Ja chętnie przytule.Końcówka sesji więc będzie duuużo czasu żeby aktywnie pograc^^W ogame grałem kilka ładnych lat. Teraz wróciłem do aktywnej gry na ogam. Jak jakieś pytania to zapraszam na pw... Zapomniałem dodac. Gram na uni 8 nick Katsu. 39 mijsce chyba aktualnie^^ Edytowane 2 Lipca 2014 przez katsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 jeśli jeszcze jest to ja się chętnie na to konto piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prześladowca Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 chętnie przygarnę te konto gram na uni 6 i 8 pod nickiem Prześladowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi