Salwator Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Konto oddane , temat do zamknięcia ! Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Salwator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ja jestem bardzo zainteresowana kontem.Doświadczenie jakieś mam.Mam też kilka ST.Jak coś pisz na priv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baladusz Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam jestem chętny na to konto doświadczenie jest około 10 lat z przerwami wiek 34 ostatni raz grałem na Xalynth jakieś 6 miecha temu było top 47 teraz to nie wiem bo oddałem konto reszty nie pamiętam już bo było to dawno musiałem przestać bo córka przyszła na świat.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam. Od razu napomknę, że piszę w imieniu kolegi, który chce zachować anonimowość Sam bowiem przecież gram na u8. Chętnie przyjmie to konto, ST/SJ jakieś tam ma, konto na pewno się nie zmarnuje. W razie zainteresowania pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Winiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi