spieriz Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Witam, wchodzę dzisiaj na forum, patrzę i mam bana na sb, nie mam pojęcia za co.Czy mógłby mi ktoś to wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z administracji raczył mi odpowiedzieć na moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ban został nałożony przedwczoraj około 18:00. Pamiętasz może, co mogło być przyczyną? (jakieś nieświadome wpisy itp.? bo aktualnie takowych w archiwum nie ma - pewnie usunięte). Ja go nie nakładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) jak już napisałem wyżej, nie mam pojęcia o co chodzi.nie było mnie w momencie nakładania bana. wychodząc z forum było ok, następnego dnia wszedłem i ban był nałożony.przecież znam regulamin, gdybym zrobił coś niezgodnego z nim to bym nie pisał odwołania, no chyba że się coś bardzo mocno pozmieniało Edytowane 14 Czerwca 2014 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi