tristmajster Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 (edytowane) witam ja nie mam czasu bawic a konto same sobie tylko lezy i kasa odklada sie na koncie, flote szybko idzie zrobic i poszalec Edytowane 8 Czerwca 2014 przez tristmajster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tristmajster Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 mogłes chociaz troche wiecej imrormacji o koncie napisac a nie tylko top 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tristmajster Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 kolego ASTEK kto jak kto ale ty chyba poprostu jestes len zeby wejsc w ranking i kliknac w moją nazwę użytkownika i poczytać sobie wsio...apropo prosze bardzo, podaje wsio a więc jęsli nikt się nie znajdzie do końca przyszłego tygodnia włącze kasacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam, chetnie przyjme konto, gram od10lat w ta gre, na tym uni pierwszym jest 8 top 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ja jak ja o co z innymi ktorzy nie graja na tej uni lub ktorzy chca wogole zaczac grac A len jestem ale juz dawno sprawdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi