barthez9 Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Nasz nick: barthez7Treść blokady: multiNick SGO, który nałożył bana: CatalystSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Pierwsze konto jest nieaktywne - po rejestracji nie mogłem się na nie zalogować, wobec czego założyłem drugie, na którym gram. Pierwsze nie jest w żaden sposób rozwijane, tak jak już wspomniałem, grę prowadzę tylko na jednym. Proszę zatem o rozważenie podania, gdyż mam doświadczenie w tej grze na innych universach i naprawdę nie zależy mi na nieczystych zagrywkach. Ta sytuacja była przypadkowa, losowa. Z góry dziękuję za rozpatrzenie podania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Po weryfikacji ściągam blokadę z konta barthez7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi