Skuzi Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Mam dwie propozycje uprzyjemnienia kolonizowania planet poprzez zmiany w usuwaniu ich. Główna:1. Mamy listę planet, zaznaczamy wszystkie, które chcemy usunąć, wpisujemy hasło i są usuwane.Alternatywna:2. Przy usuwaniu planety zamiast wpisania hasła ustawić komunikat czy naprawdę chcemy usunąć tę planetę. Komu się chce kilkadziesiąt razy wpisywać hasło przy usuwaniu planet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primal Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 popieram takie wklepywanie hasła co chwile jest wkurzające i męczące 2. Przy usuwaniu planety zamiast wpisania hasła ustawić komunikat czy naprawdę chcemy usunąć tę planetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 wystarczy sobie dać "zapisz hasło" i już nie jest wkurzające i męczące zgodziłbym się jedynie z opcją zaznaczenia usuwanych planet.jednak jest to przydatne tylko na początku uni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Spieriz, myślisz małostkowo. To, że coś można obejść, żeby było lepsze nie znaczy, że nie może być lepsze. Przydatne to będzie na każdym etapie gry dla gracza, który będzie kolonizował planety, czy to na początku uniwersum czy za 2 lata. Jeżeli coś jest w grze denerwujące i męczące nie powinno się tego zostawiać. Jeżeli coś jest warte wprowadzenia nie powinno się tego szufladkować myśleniem, ze 'przydatne tylko na początku' tylko wziąć się za to, żeby przyjemniej się grało. No to poszło parę małych argumentów za tym, myślałem, że nikt nie będzie w ogóle negował sensu takiej zmiany to sobie odpuściłem. Mam nadzieję, że zostanie to zrealizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 nie mówię że nie ma sensu w takiej zmianie, bo zgadzam się że by się ona przydała, ale bardziej by mi zależało aby zobaczyć w końcu coś nowego w tej grze jeśli chodzi o flotę. Ale obawiam się, że się tego nie doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 daj pomysl jakiegos nowego statku moze za 2 lata zostanie wprowadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Proponuję dodatkowy typ kolonizowania.Nie problemem jest usuwanie planet, a po prostu natłok wszystkiego na początku.Proponuję w przypadku kolonizacji ustawić opcję dłuższego szukania planety (np godzina, dwie) w zamian za przynajmniej 80% maksymalnego pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 taka opcja byłaby bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi