Skocz do zawartości

Odwołanie

Sosenka

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz nick: Sosenka

Treść blokady: Multi

Nick SGO, który nałożył bana: Deusx

Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Witam, zwiazku z konkursem ktory obowiazywał do dnia wczorajszego z rejestracja kont z jednego reflinku postanowiłam przekonac swoje rodzeństwo do rejestracji. konta zostały zgłoszone, lecz pan KarolRadom nie wyraził zgony na taka ilość kont z jednego komputera, wiec wyjaśniłam sytułacje że w domu posiadamy 3 komputery + urzadzenia mobilne i chodzi tylko o zgłoszenie ip internetu że bedzie taki sam . Nie rozumiem za co został nałożyny ban. Uprzejmie prosze o wyjasnienie tej sytułacji.

I chciałam jeszcze dodać że konta rodzeństwa nie są rozwinięte ponieważ czekaliśmy na decyzje SGO w dziale "gra z jednego ip" Konta zostały tylko zarejestrowane i powstała max 1 budowla.

Nie myślałam że wygram ten konkurs bo logicznie ze osoby beda miały pozakładane po 40 kont przez promowanie ;) Pisałeś by zachęcić znajomych, rodzine, wiec tak zrobiła i zachęciłam rodzeństwo. Konta czekały na odpowiedz czy mozemy grac czy nie. Nie myślałam o wygrzanej czy coś dla tego zamówiłam astry. Napisałam do pana Karola wiadomość co moge w tej sytułacji zrobić. Jeżeli Dla panstwa te konta to jakiś problem to czemu nie dostałam wiadomości co mogę zrobić by je jakoś "usunąć". Nie chciałam łamać regulaminu wiec zgłosiłam od razu po rejestracji.

i konta nie miały żadnej aktywności po zgłoszeniu, ani nie były zalogowane. Tak wiec jak mówię, czekaliśmy na odpowiedz SGO. Wiec proszę bardzo o umorzenie a wszystkie konta założone dnia wczorajszego można usunąć,tylko proszę o odpowiedz co z moim rodzeństwem które będzie chciało grac, czy też mam ich zmusić do gry na moim osobistym koncie?

//Catalyst

Nie dubluj postów. Jeśli chcesz coś dodać używaj opcji "edytuj"

Jako SGO odrzuciłem Pańskie zgłoszenie, gdyż wyglądało ono conajmniej podejrzanie, sprawę miałem dokładniej zabadać w dniu dzisiejszym. Wyjaśniłem również w wiadomości prywatnej, że nie udzielam zgody na gre z 1 ip wspomnianych kont.

Administrator przyjrzał się dokładniej tej sprawie i uznał, że należy się blokada. Po dłuższym namyśle podzielam stanowisko Deusx'a, wygląda na to, że konta były zakładane w celu zdobycia nagród przewidzianych w konkursie.

To jak mam rozumieć już nie będziemy mogli mieć u państwa wiecej niz 1 konto? Mamy duży dom i cały sprzet do grania również, ale nie uśmiecha nam sie zakładania 2 internetów czy obciazania nimi rodziców, ponieważ to byłoby już wydawanie niepotrzebnych srodków i chyba głopota. Tu nie chodzi o żadne nagrody, moge państwa upewnić w tym przekonaniu bo logicznie myślac 4 konta by nie wystarczyły. I nie zakładalibyśmy na pewno kont o tej samej nazwie... Bardzo panstwa prosze o umorzenie że wzgledu że zgłosiłam od razu po załozeniu. A po zbadaniu sprawy mogłam chociaż otrzymać wiadomość że konta musze usunąć bo w przeciwnych razie ban. I tak bym zrobiła, zapewniam państwa. Myśle, że zostałam ukarana dosyć surowo mimo że wszystko robiłam zgodnie z regulaminem i zgłosiłam od razu gre z 1 ip. Rozumiem jeśli bym nie zgłosiła, grała,transportowała surowce i państwo sami by mnie wyłapali to wtedy kara jest adekwatna, ale nic takiego nie było;(. Proszę chociaż o upomnienie czy coś, bo na prawdę nie wiedziałam, że takie coś może nas czekać a głównie mnie.

Drogi Deusx'ie. Jestem w stanie udowodnić to w każdy sposób np. wysłać Ci nasze facebooki lub tez wejść na tych 3 komputerach i 4 lub 5 urządzeniach mobilnych na forum abyś zobaczył ip. Podaj tylko co byś potrzebował abym Ci mogła udowodnić. (Przepraszam jeśli sie dubluje w postach ale po prostu jestem strasznie rozczarowana i podenerwowana).