EMSI Napisano 28 Maja 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2014 Witam. Zakładam temat ponieważ nie można wysłać wiadomości do Winia (nie wiem czemu).. Mam pewne pytanie związane z finałem LM. Jak to jest że niektórzy obstawili że np. Bale nie strzeli bramki i otrzymali 2pkt ? np.ja obstawiłem że strzeli i mam owe 2 pkta SonGoku obstawił/-a że nie strzeli i też ma 2 pkt Proszę o wyjaśnienie dlaczego tak jest ? (wiem ze może to być poprzez zmęczenie! )Proszę również o późniejsze skasowanie tematu żeby nie zaśmiecać forum. Pozdrawiam PS.SonGoku wybacz że akurat Ciebie wytypowałem ale jest kilku takich graczy Cytuj
Winiu Napisano 28 Maja 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2014 Sorry , już poprawione, powinno być dobrze ale jak by ktoś widział gdzieś jakiś błąd jeszcze to pisać, na PW wiadomości już usunąłem tak że powinny dochodzić Proszę o wyjaśnienie dlaczego tak jest ? (wiem ze może to być poprzez zmęczenie! ) trafiłeś w 100%. Po długim czasie znalazłem wkońcu prace, tak że w domu jestem gościem, a w ogam to juz w ogóle, miałem zrezygnować z funkcji prowadzenia ligi ale jakoś kulawo ją ciągne dalej ( dlatego te opóźnienia np w podliczaniu pkt) Cytuj
MrWhite Napisano 28 Maja 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2014 funkcja ligi Typera pozwala zerwać z nałogiem, jesteś chyba 5 osoba w ciągu roku jak zwolnisz funkcje to pisze sie na kolejnego prowadzącego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi