Faflakos Napisano 16 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam,Pomysł jest prosty. Chodzi o to aby dodać możliwość wypłacania surowca na planety. Jeśli mamy możliwość ich wpłacenia to czemu by nie móc ich wypłacać. Oczywiście wypacalibyśmy jednakową ilość surowca. Mam eko na każdej planecie na takim samym poziomie a wypłacanie surowca kilkanaście razy jest czaasochłonne i nużące. Liczę na dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 16 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Też czasami podwyższam eko "hurtowo" i jest to trochę męczące.Dlatego jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 16 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 jeśli damy na planety to czemu nie na moony ?jestem na nie: - ogólnie dużo przycisków robi sie w banku (co utrudnia gre z tel)- kolejne ułatwienie - kolejna zmiana in + dla ekowców - coraz rzadsze błędy graczy czyt. pozostawienie banku na planecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 16 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Mam lepszy pomysł. Wprowadzić taką opcję, że za jednym razem wypłaci Ci dowolną ilość surowca na każdą planetę oraz na każdej planecie wybuduje dowolny budynek, statek, czy obronę. Albo jeszcze lepiej, wciskamy jeden przycisk i "gra" robi wszystko za nas Oczywiście, że jestem na nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Mi by jeden guzik więcej przy obsłudze z telefonu nie przeszkadzał ale jako, że i tak nie musimy już wozić surki w transporterach to nie ma co przesadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Stanowczo na nie, raz, że "hurtowe podwyższanie eko" robi się rzadko i coraz rzadziej (bo budynki robią się dłużej) a dwa, trochę poklikać trzeba, bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi