Emins Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Czy wszystkie zakupy trytu muszą być regulowane przez Administracje ? przez to tylko zamrażam surowce których nie mogę wydać a trytu też nie dostaję który chce zainwestować jest to mała niedogodność bo przez ten czas już bym miał przykładowo troszkę większe wydobycie na wszystkich planetach i już by mi się zwracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 SGO leci w kulki, od kilku dni nie można się porozumieć szczególnie na uni 6,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Zatwierdzanie przez admina to istna paranoja !!! Najpierw admin ustala widełki w jakich można trytem handlować a i tak musi zatwierdzać transakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 SGO leci w kulki, od kilku dni nie można się porozumieć szczególnie na uni 6,,, Logujemy się kilka razy dziennie, zapewne wiadomość jest bezpośrednia, dlatego oczekujesz na odpowiedź konkretnego człowieka. Wystarczy skorzystać z formularza do kontaktu (który się zawsze wyświetli pisząc do SGO lub Administracji), wtedy odpowiedź jest bardzo szybka (w szczególnych przypadkach jest wręcz natychmiastowa). Co do giełdy, my nie ustalamy widełek. Liczona jest średnia z ostatnich transakcji i albo puszcza albo nie. 95% płatności przez giełdę jest automatycznie akceptowane, reszta przechodzi ze względów bezpieczeństwa przez moderację, ponieważ zrobić push na giełdzie jest bardzo łatwo i nasze zabezpieczenia muszą być rygorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja tylko nie rozumiem dlaczego możemy wystawiać ten tryt poniżej średniej skoro i tak nie zostanie on teraz zaakceptowany.Gdyby zwyczajnie nie dopuścić do jego wystawienia po niższej cenie nie dochodziłoby do sytuacji przedstawionych wyżej. Nie byłby wymagany nadzór i nie byłoby czekania po 12-48h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emins Napisano 16 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 może jednak administracja coś z tym podziała skoro to tak gorący temat a co od odp. przez kontakt już 2 dzień czekam na odp i nadal jej nie otrzymałem ani zwrotu surki Elektryk u3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi