DarkPassenger Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Zamienie się kontem na u5 , lecz jedynie za surowiec na u7 - 100bln deuteru w banku na u5 600bln deuteru, do wyciągnięcia z zadań dużo, dla aktywnego gracza w ciągu kilkunastu dni można postawić ładną flotę propozycje na pw tutaj albo w temacie Edytowane 13 Maja 2014 przez DarkPassenger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nie żartuj, że oddajesz to konto które kiedyś było moje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 i w jaki sposób można oddać za surowce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 i w jaki sposób można oddać za surowce ?? Normalnie. ktoś codziennie podsyła po 3 bln sury na U7 i w zamian dostaje konto na U5. Wszystko zgodnie z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Tak Viher Twoje konto, gdy je dostałem na u5 jeszcze było kilka flot w miarę a teraz już jest totalna lipa , także mam zamiar je wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi