MrWhite Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam,od około dwóch tygodni obserwuje meczący błąd z Flooding session, mianowicie mamy do rozbudowania dwa moony A i B na moonie A wypłacam surowce klikam budowę falangi, przenoszę sie na moona B ( za pomocą standardowej nawigacji w grze) tam wpłacam surowce ze wszystkich planet i moonów i klikam wypłacenie surowców, w tym momencie pojawia się wspomniany Flooding session, odczekaj 3 sekundy przed kolejna wpłata, błędu nie ma w momencie gdy wpłacam i wypłacam surowce na tym samym moonie, nawet jak szybko klikam.Niby pierdoła a w grze przeszkadza i nie za bardzo wiem czemu ma to służyć. Wcześniej nie było błędu z wiadomych powodów (trzeba było wpłacać i wypłacać na tym samym moonie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Służy nie przeciążaniu serwera, dokładniej nadmiarowej liczy zapytań do sql. Eliminuje to ew. błąd z wpłatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Służy nie przeciążaniu serwera, dokładniej nadmiarowej liczy zapytań do sql. Eliminuje to ew. błąd z wpłatami. więc chyba nie działa tak jak powinno skoro na jednym moonie nie mogę wywołać flooding session, dopiero przenosząc sie na inny działa "poprawnie" uniemożliwiając mi normalną rozbudowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Niech będzie tak jak jest, jakoś ja nie mam z tym problemów, a robie to bardzo szybko, coś musisz robić nachalnie że ci wyskakuje, a ten sesion jest potrzebny do tego aby nie kopiowały się surowce w banku ( jak dokładnie nie ważne ), błąd który zgłosiłem kilka lat temu. Musi to być i juz. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Benkart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi