kOtello Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłaszam jak bład ponieważ jestem zdania że Kryształ wydany na rozbudowę resortów powinien być wliczany do punkatacji a nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Moim zdaniem nie powinien. Dlaczego ? Nie ma tu rywalizacji, typu ja mam 15 poziom ty 5 bo jest ograniczenie poziomami.... wiec gdy ja mam 10/5/5/5 to mam max lvle i dodaje mi za to sie X pkt.to samo masz ty, wiec suma sumaru mamy tyle samu pkt za to i dalej jesteśmy na tej samej pozycji w punktacji, jak zrobią tak wszyscy, dalej będziemy w tym samym miejscu. Wiec nie ma tu rywalizacji, a zwykły punkt dodatni, ktory i tak nie robi roznicy w top 100 i niżej... a jednynie na top 300 i wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Byłem w 100% pewny że będziesz pierwszy który zacznie rezonować Ja natomiast widze to tak, skoro każda zainwestowana jednostka surowcowa jest doliczana czy do do budowy, obrony, floty czy badań to również powinna być zaliczona jako wydana na rozbudowę resortów. Są to niemałe ilości i rozbudowa na maksymalne poziomy to koszt który ponosi gracz inwestując zdobyte surowce. Dla kogoś z top 400 to podwojenie stanu PKT. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 po co gracz 400 ma robić resorty... dla niego opłaca sie bardziej wteyd wydać to na budynki kopalnie... niż resorty, na obrone ? po co jak gracz 100 może zrównać mu całą obrone czy to z jego resortami czy bez, resorty są dla silniejszych i graczy z dużym eko ,bo tam zrobi roznice, wydobycie o 1 %, ale Ty graj jak chcesz, wydając na resorty w top 400 powiem Ci ze robisz błąd. I zamiast piąć się do góry, zwolnisz, po przez robienie resortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) po co gracz 400 ma robić resorty... dla niego opłaca sie bardziej wteyd wydać to na budynki kopalnie... niż resorty, na obrone ? po co jak gracz 100 może zrównać mu całą obrone czy to z jego resortami czy bez, resorty są dla silniejszych i graczy z dużym eko ,bo tam zrobi roznice, wydobycie o 1 %, ale Ty graj jak chcesz, wydając na resorty w top 400 powiem Ci ze robisz błąd. I zamiast piąć się do góry, zwolnisz, po przez robienie resortu. A ja jeszcze raz podkreślam i nie mam pojęcia dlaczego jesteś temu przeciwny. Nie rozprawiamy tu nad opłacalnością inwestowania w cokolwiek a nad doliczeniem zainwestowanych surowców do punktacji. Trzymaj się wątku Bankart i nie spamuj więcej. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Tłumaczyłem Ci, że jestem na nie dlatego iż: 1) Administracja ma inne ważne sprawy do zrobienia, niż to2) nic nie da doliczenie pkt za resorty w punktacje, ponieważ każdy ma te resorty ( lub będzie miał ) i ogólne statystyki nie ulegną zmianie przez resorty, wiec po co je dodawać, żeby ktoś miał tylko wiecej pkt ? łał super... mając 15 kkk pkt więcej nie bedziesz dla mnie silnym graczem, a jedynie graczem ktory ma 15 KKK pkt wiecej. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Benkart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Użytkownik580 postówOnline: 10d 1h 30m 8s Uniwersum:5LokalizacjaParyż Napisano dziś, 17:41 Tłumaczyłem Ci, że jestem na nie dlatego iż: 1) Administracja ma inne ważne sprawy do zrobienia, niż to A co Ty wiesz o administracji tego serwera jak nim nie jesteś. Adwokat sie znalazł. 2) nic nie da doliczenie pkt za resorty w punktacje, ponieważ każdy ma te resorty ( lub będzie miał ) No tu masz 100% racji aż się popłakałem ze śmiechu :) Zupełnie tak jak każdy ma kopalnie etc lolek i ogólne statystyki nie ulegną zmianie przez resorty, wiec po co je dodawać, żeby ktoś miał tylko wiecej pkt ? łał super... mając 15 kkk pkt więcej nie bedziesz dla mnie silnym graczem, a jedynie graczem ktory ma 15 KKK pkt wiecej. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez kOtello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Dobra mózgu i to mój ostatni post tutaj, nie wiem po co ten wstęp w poście... wiadomość wcale nie czytelna ogólnie,a co do loka...kopalnie każdy bedzie miał i ma... ale w nich możesz mieć cały czas wyższy lvl a nie max 5 czy 10, wiec jest rywalizacja w tym bo jak mam na 10 a ty na 7 to jak bedziesz miał na 10 to ja juz na 13 i widzisz różnice i rywalizacje, nie będe się z dzieckiem kłucił, chcecie to dodawajcie pkt, i tak ciul Ci z nich. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Benkart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ja na u3 zatrzymałem się na 7 lvl z resortem wydobycia i tak chyba miesiąc stałem aż konto oddałem... Więc nie każdy ma maksymalny lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Punktacja jest przyznawana ze stałe "faktyczne" wartości na koncie jakimi są: budynki, flota, obrona i badania.Resort jest dodatkiem, kosztami rozbudowy jest także tryt - nie sposób to policzyć na faktyczne ilości punktacji.W każdym razie w planach technicznych tego skryptu nie była przewidziana punktacja, dlatego nie jest to błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Punktacja jest przyznawana ze stałe "faktyczne" wartości na koncie jakimi są: budynki, flota, obrona i badania.Resort jest dodatkiem, kosztami rozbudowy jest także tryt - nie sposób to policzyć na faktyczne ilości punktacji.W każdym razie w planach technicznych tego skryptu nie była przewidziana punktacja, dlatego nie jest to błąd. Deusx, rozumiem że tryt to surowiec którego nie można doliczać z resztą są go szczątkowe ilości jak na PKT i dlatego o nim nawet nie wspominałem w pierwszym poście, natomiast rozbudowa resortu wydobycia na 10 lvl to już dość znaczące wielkość około 30.000.000.000.000 kryształu a to sumarycznie od 1lvl do 10 już coś w punktacji daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi