WomBat Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Czy jest mozliwość przeniesienia konta z uni 4 na 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Uni 4 i 5 zostały połaczone, wiec nie wiem jak chcesz je przenieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 u4 nie zostało jeszcze usunięte i kilku graczy tam zostało ja bym pozwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WomBat Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nadal istnieje uni 4 i uni 5.to więc powinno dać sie przenieść konto ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anora Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Kiedyś jak mi się obiło... deuxs powiedział że będzie jeszcze taka możliwość przeniesienia wybranego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WomBat Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 To niech admin sie wypowie bo mam bardzo dobre konto i dużą flote i szkoda zeby poszlo na stracenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) toś się obudził ;x Oficjalnie nie ma takiej możliwości. Jedynie w specjalnych przypadkach jest możliwość przeniesienia konta, ale nie chce mi się wierzyć, że "no weź deus.... zaspałem, zapomniałem, nie chciało mi się" było potraktowane w drodze wyjątku.http://forum.ogam.online/topic/17031-połączenie-uni-4-i-uni-5/?p=118702 Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Alwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WomBat Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 No powinna być mozliwość bo tylko deus straci graczy ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A ile sury ufarmiłeś od czasu migracji pozostałych graczy na U5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WomBat Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 hmm wcale bo nie farmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Konto można przenieść tylko w usprawiedliwionych przypadkach, gdy w czasie kiedy była taka opcja stało się coś, co uniemożliwiło migrację. Każdy przypadek będzie potraktowany z osobna, aby taką procedurę zacząć trzeba napisać na ogamtest@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi