Pocikola Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Kupiłem zasieg rakietarny za tryt bo był mi potrzebny aby zniszczyć graczowi obronę - logiczne, że po to, okazuje się ze tryt zotał odjęty zasięg się "zwiększa", jest ikonka wyślij rakiety w galaktyce w układzie w którym wcześniej go nie było, wysyłam a tu komunikat planeta poza zasięgiem.... dziękuje- gracz odleciał, ja proszę o zwrot trytu. Pisałem w Grze przez komunikator "błędy gry" ale tam nikt nie zagląda. - u5 Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Pocikola
deusx Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisałeś w niedzielę o 20:27, tak późno nikt tam nie zagląda natomiast każda wysłana wiadomość przez nowy komunikator nigdy nie ginie - większość jest zsynchronizowana z moim telefonem na którym od razu widzę co i kto zgłasza. Błąd zostanie zweryfikowany, proszę czekać na odpowiedź.
Pocikola Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Kwietnia 2014 Dalej czekam na poprawę śmiesznego błędu.... i na zwrot trytu Na meila otrzymałem odpowiedz w dniu 14.04 - wyjaśniono na forum. Ja się pytam w którym miejscu ?
Alwego Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja się pytam w którym miejscu ?O tutaj: Błąd zostanie zweryfikowany, proszę czekać na odpowiedź. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Alwego
Pocikola Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Alwego - Proszę Cie nie błaznuj, Dobrze wiesz, ze tak czekać można i 2 tyg. A z resztą z kim ja rozmawiam.. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Benkart
Pocikola Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Kwietnia 2014 Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/admin/domains/uni5.ogam.online/public_html/send_rockets.php on line 64
Rekomendowane odpowiedzi