Pocikola Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Kupiłem zasieg rakietarny za tryt bo był mi potrzebny aby zniszczyć graczowi obronę - logiczne, że po to, okazuje się ze tryt zotał odjęty zasięg się "zwiększa", jest ikonka wyślij rakiety w galaktyce w układzie w którym wcześniej go nie było, wysyłam a tu komunikat planeta poza zasięgiem.... dziękuje- gracz odleciał, ja proszę o zwrot trytu. Pisałem w Grze przez komunikator "błędy gry" ale tam nikt nie zagląda. - u5 Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Pocikola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisałeś w niedzielę o 20:27, tak późno nikt tam nie zagląda natomiast każda wysłana wiadomość przez nowy komunikator nigdy nie ginie - większość jest zsynchronizowana z moim telefonem na którym od razu widzę co i kto zgłasza. Błąd zostanie zweryfikowany, proszę czekać na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Dalej czekam na poprawę śmiesznego błędu.... i na zwrot trytu Na meila otrzymałem odpowiedz w dniu 14.04 - wyjaśniono na forum. Ja się pytam w którym miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja się pytam w którym miejscu ?O tutaj: Błąd zostanie zweryfikowany, proszę czekać na odpowiedź. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Alwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Alwego - Proszę Cie nie błaznuj, Dobrze wiesz, ze tak czekać można i 2 tyg. A z resztą z kim ja rozmawiam.. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Benkart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Błąd naprawiony, tryt zwrócony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/admin/domains/uni5.ogam.online/public_html/send_rockets.php on line 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi