parapecik Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 wiadomość do sojuszu widać date i godzine04-06 12:02:40 +0200 parapecik UP Odpowiedź Zgloś-Poziom 4/4 Aktywny 29d 10h 20m 56s / 30 dniNagroda z zakladki oficerowieGeolog (+100%): do 08.04.2014 10:15:08z zakładki ustawieniaPoziom 1/4 Aktywny 00h 02m 30s / 3 dni chyba geologa nie dostalem a licznik sie zresetowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beken Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 mam to samo. surowce z tego co widzę w banku są, geolog się nie pojawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertent Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 U mnie też.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Poziom 4/4 Aktywny 29d 23h 06m 39s / 30 dniorazGeolog (+100%): do 11.03.2015 19:50:41 zobaczymy jutro czy załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 U mnie od nowa cos takiego Poziom 1/4 Aktywny 07h 16m 53s / 3 dni Nagroda W banku pusto - geologa brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 u mnie nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdek Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 u mnie też brak nagrody za aktywnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Niby surowce wpłynęły do banku, ale żadnej informacji w historii wpłat nie ma. Poza tym geolog nie został przedłużony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sammy Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 potwierdzam mam to samo geologa na 100% brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parapecik Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ze nikt tego nie zauwazyl dla mnie to istotne bo konczy sie jutro wiec zwracilem uwage ^^ a moze z ligi typera uzbieram na nowego to nie bede kasy wydawal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Sprawdzałem date geologa, jest to samo co było przed, wpłata do banku nie widnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Wpłaty chyba widniejąale z datą 1970 roku czyli lądują na samym końcu (czyli się nie wyświetlają). Na uni, gdzie nie mam jeszcze 100 wpłat mam te surowce odnotowane, ale też nie wiem czy to nie nagrody za zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 wpłąty do banku odnotowane są ( chociaż jak to kolega zauwałyzł z "wcześniejszą" datą , jednak niestety nie ma geologa , czyli głównej nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dzisiaj się pojawi geolog każdemu a błąd zostanie naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dzisiaj się pojawi geolog każdemu a błąd zostanie naprawiony. Mineło prawie 10 godzin a ja wciąż mam Geolog: nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 no i jak tam sprawa z tymi geologami ? na obu kontach ciągle ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 no i jak tam sprawa z tymi geologami ? na obu kontach ciągle ich nie ma Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parapecik Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Geolog: nieaktywny Deus nawet nie wiesz ile mniej bys mial problemow jesli bys napisal, problem istnieje, na dniach sobie z nim poradzimy, zawsze dajesz konkretne daty a nigdy ich nie dotrzymujesz rozumiem ze kazdy ma swoje zycie wiec jak jest nawet mala niepewnosc to nie pisz ze dnia tego i tego cos bedzie... Dla Ciebie mniej stresu i dla nas mniej irytacji... Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez parapecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Geolog: nieaktywny Deus nawet nie wiesz ile mniej bys mial problemow jesli bys napisal, problem istnieje, na dniach sobie z nim poradzimy, zawsze dajesz konkretne daty a nigdy ich nie dotrzymujesz już to kiedyś sugerowałem przy innej okazji nadal Geolog (+100%): do 11.03.2015 19:50:41 Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 dostał ktoś tego geologa ? bo u mnie ciągle nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Błąd został naprawiony a oficer powinien się już pojawić na kontach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Błąd został naprawiony a oficer powinien się już pojawić na kontach. Zgadza się. Geolog jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 potwierdzamGeolog (+100%): do 25.03.2015 19:50:41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Hehe będziesz miał 8 dni dłużej geologa niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A ja w dalszym ciągu nie widzę surowców w banku - geolog jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi