Faflakos Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam Ogamową społeczność, przegladająć forum wpadłem tutaj. Jestem Filip z okolic Piotrkowa aktualnie studjuję na Politechnice Białostockiej na wydziale leśnym.W samego Ogama gram dość krótko, ale przygodę swoją z tego typu gierkami zacząłem już pare lat temu.Przy okazji wspomnę, że szukam sojuszu Od ponad pięciu lat jestem harcerzem - moja główna pasja i coś co daje mi siłę w życiu Słucham metalu, zespołów tj, Iron Maiden, Nightwish czy Hunter (ulubione), ogólnie jest ich więcej. Sporo jeżdżę na rowerze, jak tylko mogę udaję się na geo-caching, z sportu lubię siatkówkę i oczywiśicepiłkę nożną (kibic FC Barcelony) i ogólnie to się tak przedstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witamy Za Barcelone masz - u mnie (oczywiście żartuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Do Realu nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witamy, mamy troszkę wspólnego - miasto + Nightwish +Iron Maiden , widziałem ich kiedyś na żywo (NW), fanem może nie jestem ale słuchać się da... zwłaszcza w pierwszym rzędzie na CP gdzie emocje się udzielają i nie ważne czy gra NW czy DL Co do barcy to no cóż tylko Atletico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No w Premiera Division ostatnio ciekawe rzeczy się dzieją ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beken Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 A jest jakiś lokalny klub, z którym sympatyzujesz ? czy ta Barcelona to na śmierć i życie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faflakos Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Oczywiście, że nie. Barce lubię za styl gry i tam jest mój ulubiony piłkarz Oprócz FCB są Czarni Rozprza !!! Żałuję teraz, że jestem tak daleko na studiach bo na ich mecze nie mogę chodzić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi