Pocikola Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Czas w grze się zatrzymał. W podglądzie lecące floty mają czas do dolotu tylko ten w którym został otworzony podgląd. Sekundnik nie działato samo budynki które się budują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Mam to samo resorty tez się zatrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Zrobiłem teraz czyszczenie przeglądarki programem CCleaner i pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu76 Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 A mi nadal stoi .W pracy jestem później sprawdzę na spokojnie z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ctrl + F5 i powinno grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi