Winiu Napisano 31 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Sarius (u5) vs RIP (u5) vs Winiu (u6) Czy w tym wypadku (gdybym doszedł do finału) zawsze będę rozgrywał 2rundy w 1 rundzie?Może by to jakoś losowo zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Sarius (u5) vs RIP (u5) vs Winiu (u6) Czy w tym wypadku (gdybym doszedł do finału) zawsze będę rozgrywał 2rundy w 1 rundzie?Może by to jakoś losowo zmienić ? Liczba uczestników w kolejnej fazie może się zmienić i nie będzie już nieparzystej liczby, jeżeli jednak tam nie będzie to niestety do finału musi tak pozostać. Jednak zwrot 50% strat w razie porażki również masz razy dwa. W kolejnej fazie postaram się temu zaradzić, aby Ci z ostatniego miejsca w harmonogramie nie mieli "przechlapane" do końca konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Czwarta faza rozegrana !Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No jestem z siebie dumny. Doszedłem do IV fazy w sumie bez symulowania czekogolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To rzeczywiście powód do dumy dojść gdzieś nic nie robiąc Ja ze 2h posiedziałem. Zobaczymy czy coś to dało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Faza piąta została rozegrana, prawie wszyscy agresorzy odpadli ! Gratulację dla obrońców i jednego agresora. Półfinał zostanie rozegrane dzisiaj wieczorem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ehh.. widać 1-3 rundy przed finałem to moje naturalne środowisko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie spodziewalem się że Neriel odpadnie.W każdym badź razie gratulacje dla wszystkich uczestników.Trzymam kciuki za Sulka, może bedzie niespodzianka i pokona Nebu. Deus może jakieś zakadziki na astaty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Półfinał został rozegrany !Gratulację zwycięzcom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Się wtrące - a co z walkami 2 x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Się wtrące - a co z walkami 2 x 2 Harmonogram zostanie jutro ułożony i walki będą rozgrywane przed finałem, potrwa to około dwa, trzy dni wszystko jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoobyGirl Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Gratulacje dla wszystkich.Wielkie Gratz Aniołki.Deusx czy poznamy tego , który nie stracił wloty w pierwszym starciu ? ( mam domniemywać, że to ten co wygra, czy jednak jakoś inaczej potoczyła się jego droga?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Na pewno inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Gratulacje Nebu i Arab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darqs Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Gratulacje Aniołki :brawo2: Czy będzie remis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dziekuje Pierwszy raz udalo mi sie dojsc tak daleko Nebu powodzenia no i mozna juz sie napic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Kiedy rozegrany będzie finał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 aż się ugadają który ma wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 DeusxNapisano 04 kwiecień 2014 - 22:03MOCZAR, dnia 04 Kwie 2014 - 22:01, napisał: Się wtrące - a co z walkami 2 x 2 Harmonogram zostanie jutro ułożony i walki będą rozgrywane przed finałem, potrwa to około dwa, trzy dni wszystko jeszcze. Jeszcze nie wiem. Na dwoje Babka wróżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Wznawiam temat; Doczekamy sie konca ZWZ ??? Jak jest przyczyna ,ze tak to jest zwlekane ??? Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez ARAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plazmator Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Arab , pewnie kłócą się który ma wygrac Czy Ty czy Nebu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 2 vs 2 zostały rozegrane poza finał, jak i również walki o podium uniwersów. Finały jutro na żywo (dokładna godzina zostanie podana jutro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldSmuggler Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 czemu mnie nie ma w 2 vs 2 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 System rozgrywek 2 vs 2System rozgrywek 2 vs 2 będzie dostępny dla graczy, którzy odpadli już w pierwszej fazie. Zostaną utworzone drużyny 2 vs 2 (kolejno uczestnikami z głównego harmonogramu), najlepsze 3 drużyny otrzymają nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plazmator Napisano 11 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 2 vs 2 oraz podium uniwersów zostały ogłoszone, sprawdź ! Rozegranie finałów już jutro ! Wiadomosc z automatu przekazana wczoraj, 30min zostało do ukończenia "jutra" i wyników nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi