samsung1111 Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 WITAM dzis ledwo zaczelem gre na speed uni , bedac w trasie logowalem sie na telefonie komórkowym , po powrocie do domu komunikat konto zbanowane powod :bani ja sie pytam o co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Login, treść bana ? EDIT: Powodem bana jest wypłacenie wszystkich surowców na planetę i zostawienie ich na pastwę losu. Jak sens ma taka gra ? Po przerwie od rana tych surowców już dawno by nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung1111 Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Login, treść bana ?EDIT:Powodem bana jest wypłacenie wszystkich surowców na planetę i zostawienie ich na pastwę losu. Jak sens ma taka gra ? Po przerwie od rana tych surowców już dawno by nie było.samsung111 tresc : konto zablkowane : BOT samsung111 tresc : konto zablkowane : BOTwyplacilem zamienialem u handlarza i flote robilem czy to jest boT? chyba po to sa surowce zeby je wyplacic po drugie watpie zeby ktos mi to zabral skoro mialem flote mocna -.- Dagger157 Posty połączone. Używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 42.237.855 ow, milion auror ? Ludzie budują floty za całe 30kkkk, byłbyś darmową pożywką surowców. Jeżeli surowce byłyby w banku to nie ma problemu, natomiast to jest specjalne uniwersum i obowiązują tutaj inne zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung1111 Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 42.237.855 ow, milion auror ? Ludzie budują floty za całe 30kkkk, byłbyś darmową pożywką surowców. Jeżeli surowce byłyby w banku to nie ma problemu, natomiast to jest specjalne uniwersum i obowiązują tutaj inne zasady.Dobra to nara grajcie sobie sami Elo szkoda mojego czasuzyje sie takze w rl a nie tylko w grze rozne sytuacje wynikaja ja mialem dzis [wymoderowano] i life , zagram na innym strzala Dagger157 Warn za double post + wulgaryzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiaku Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Nikt Ci nie każe tutaj grać. Yoyo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi