samsung1111 Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Marca 2014 WITAM dzis ledwo zaczelem gre na speed uni , bedac w trasie logowalem sie na telefonie komórkowym , po powrocie do domu komunikat konto zbanowane powod :bani ja sie pytam o co tu chodzi?
deusx Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Marca 2014 Login, treść bana ? EDIT: Powodem bana jest wypłacenie wszystkich surowców na planetę i zostawienie ich na pastwę losu. Jak sens ma taka gra ? Po przerwie od rana tych surowców już dawno by nie było.
samsung1111 Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Marca 2014 Login, treść bana ?EDIT:Powodem bana jest wypłacenie wszystkich surowców na planetę i zostawienie ich na pastwę losu. Jak sens ma taka gra ? Po przerwie od rana tych surowców już dawno by nie było.samsung111 tresc : konto zablkowane : BOT samsung111 tresc : konto zablkowane : BOTwyplacilem zamienialem u handlarza i flote robilem czy to jest boT? chyba po to sa surowce zeby je wyplacic po drugie watpie zeby ktos mi to zabral skoro mialem flote mocna -.- Dagger157 Posty połączone. Używaj opcji edytuj.
deusx Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Marca 2014 42.237.855 ow, milion auror ? Ludzie budują floty za całe 30kkkk, byłbyś darmową pożywką surowców. Jeżeli surowce byłyby w banku to nie ma problemu, natomiast to jest specjalne uniwersum i obowiązują tutaj inne zasady.
samsung1111 Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Marca 2014 42.237.855 ow, milion auror ? Ludzie budują floty za całe 30kkkk, byłbyś darmową pożywką surowców. Jeżeli surowce byłyby w banku to nie ma problemu, natomiast to jest specjalne uniwersum i obowiązują tutaj inne zasady.Dobra to nara grajcie sobie sami Elo szkoda mojego czasuzyje sie takze w rl a nie tylko w grze rozne sytuacje wynikaja ja mialem dzis [wymoderowano] i life , zagram na innym strzala Dagger157 Warn za double post + wulgaryzm.
Rekomendowane odpowiedzi