golo9 Napisano 18 Marca 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Marca 2014 Witam Czy mógłby mi ktoś pomoc w napisaniu kodu CSS do programu stylisch w chromie?Przerosło to moje umiejętności i szukam pomocy. Dokładniej mówiąc chciałem stworzyć a raczej przerobić tak styl skina w ogame aby nie wyświetlał ani obrazków budynków/badan a także ukryć opisy budynków/badań.Udało mi się tylko zablokować obrazki a ze zmniejszeniem wysokości komórek bądź ukryciem samego opisu budynki/badania nie umiałem sobie poradzić. Chodzi mi tutaj o coś w stylu widoku z Foxgame dla firefoxa, wszystko upakowane i zajmuje mniej przewijania (w szczególności na małych ekranach). Gorzej jak się okaże że to wbrew regulaminowi albo ze trzeba będzie nowego skina robić (albo najlepiej jakby był foxgame który działa na ogam.net) http://img67.imageshack.us/img67/2439/retetedy1.jpg Cytuj
deusx Napisano 20 Marca 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Marca 2014 Można sobie to tak na własną rękę modyfikować, to tylko zmiany wyglądu.Jednak będziesz to miał dość trudne, ponieważ wszystko musiałoby być w osobnych divach, a tak to nie wiem jak rozwiązać. U nas nie dość, że tabele nie mają nazw, to środki również są ogólnikowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi