Ordyl2201 Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 a wiecie moze kiedy sie koncza odcinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Z tego co gdzies wyczytalem w Grudniu 2011 roku - ale to nic pewnego, wiec bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja nie wiem, ale oby niepredko ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 27 Maja 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja sadze ze filerry beda przed spotkaniem 5ciu Kage to jest wrecz pewne naruto juz dobiega konca jeszcze 100 odcinkow max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 no to jeszcze 2 lata pociagnie gdzies tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja sadze ze filerry beda przed spotkaniem 5ciu Kage to jest wrecz pewne naruto juz dobiega konca jeszcze 100 odcinkow max To bedzie kleska dla TV tokyo ... najpopularniejsze anime, no ale - kiedys skonczyc sie musi : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Nie jest najpopularniejsze... Top 5 189 MLN - One Piece152 MLN - Dragon Ball142 MLN - Kochira Katsushika-ku117 MLN - Slam Dunk100.4 MLN - Naruto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 One piece na 1 miejscu? ; o ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 27 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Tak, mowiac szczerze nie wiem nawet co to jest xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 28 Maja 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 One Piece jest zarabiste sam ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Maja 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A mi jakos sie nie spodobalo jak zobaczylem jakis tam odc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No i mamy nowy odcinek.Ktos juz ogladal? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja, jak zawsze jedna walke trzeba na 10 odc. podzielic i w sumie to sie nic nie dzialo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Naruto wrocil to trzeba sie przeciez z cala wioska przywitac .Ja nie mialem dzisiaj czasu obejrzec, ale odcinek na dysku juz jest, jeszcze goracy mozna powiedziec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 nie byl ciekawy, moze pod koniec sie zaczynalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jak zawsze, zeby zachecic do obejrzenia nastepnego . Stary sposob znany juz z takich gigantow jak Moda na sukces, czy Ojciec Mateusz xD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 3 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 ehh daj pan spokoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja tam osobiscie nie mam co ogladac bo mam okolo 200 anime za pasem co jedynie to jakies nowe ale to max 24 odcinki sa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A ja zaczalem ogladac Full Metal Alchemist czy jakos tak, i doszedlem do 27 odcinka xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ordyl, FMA chyba ten co ogladasz to jeszcze malo ciekawy, FMA: Brotherhood jest wedlug mangi i nowe odc. sa jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 FMA: Brotherhood widzialem i powiem ci szczerze ze mi sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 FMA jest zjechane, bo zakonczenia nie ma Taka jakby historia urwana w srodku. Botherhood zdaje sie juz konczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 FMA ma 108 chyba chapterow czyli jakies 64 odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Noo juz 59 jest wiec koncowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Jeszcze 5 odcinkow i end a szkoda bo zaje anime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi