Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak sam temat mowi nam Stworzylem sobie na rzecz was temat poswiecony rozmowka :)

Jako jest to hydepark raczej nie powinno byc problemu ;P

a wiec co tam u was slychac :D i jak wam dni mijaja przy naszej pieknej majowej pogodzie ? :>

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Napisano

Pogoda taka ze idz sie pan powies; o

u mnie stara bieda, skonczylem szkole hmm... i probuje ograniczac palenie ^^

Napisano

Ty to masz dobrze ja nawet zapalic nie moge od razu sie pluca wlaczaja xd

normalnie bym ziola zapalil ale nie mam dostepu bo po prostu slabo z pogoda :/

a ciach* bo tak zapalil bym sobie 3 razy i juz zdrowy bym byl nie liczac ze w nocy bym sie pocil jak swinia :D

*do palnenia ziola nic nie mam :P ale do tego slowka owszem :P

Napisano

Jasna sprawa, normalnie przy Shinra Tensei sikalem xD

a Konan tez piekno i klase pokazala .. kobieta zloto :D

Napisano

No cala wioche rozdupcylo xD czytalem mange dla mnie szoku nie bedzie, ale i tak w wersji ruchomej z pewnoscia to pieknie bedzie wygladac.

Napisano

Ordyl, oni to maja gotowe- tylko jakby mieli to wypuszczac jedno po drugim to by sensu nie bylo, bo 2 miesiace i masz po calym shippudenie :)

Napisano

Musza miec cale (a przynajmniej sporo odcinkow na zapas), bo przeciez robia co jakis czas nowe wejsciowki z urywkow ;].

BTW: Widzieliscie moze Naruto na Fox Kids, albo Cartoon Network (nie pamietam gdzie, bo widzialem zaledwie przelotnie u kogos) ? :D

smiesznie to wyglada z dubbingiem i cenzura dla dzieci.

Napisano

Kicha, widzialem na Fox Kids kiedys - praktycznie codziennie ogladalem bo akurat o 19 lecialo tak jak brata usypialem xD to 30 minut dla Zbojnika bylo, ze niby dziecko tak dlugo zasnac nie chce a ja siedzialem przed TV z mlodym i ogladalem xDD

Ale ten dubbing jest tak zenujacy, ze ledwo ucho to znosi.

Piskliwy glos Sakury, Tsunade jakby ehm cos robila ^^

Orochimaru zachrypniety dziadyga jakis...

Normalnie [tutaj wypowiem sie jak 14 letnie trendi dzieci] - zAL [xD]

Napisano

Pewien blad jezeli chodzi o odcinki :D maja zapas ale nie duzy bo 3 odcinki tylko ;P

dlatego tez filerry czasem wchodza bo musza miec zapasu okolo 50 odcinkow za manga czyli nie dlugo znow fillery sie pokaza :) jakos na lato ;P