gregorek Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) Nick: gregorekUni 7Chciałbym zgłosić błąd który pojawia się w trakcie logowania się do gry. "Twoja sesja wygasła z powodu długiej nieaktywności.Za chwilę zostaniesz przeniesiony na stronę logowania." Ten komunikat pojawia się za każdym razem. Edytowane 8 Marca 2014 przez gregorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihillant Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Na Uni 5 i 7... nie można. Nie wiem jak z resztą. Problem pojawił się około 01:00 w nocy dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinczer Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 na uni 6 wyskakuje to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Na u3 tak sam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ja uni7 i mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekce Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Wygląda na to, że wszystkie uni padły. Ja również nie mogę się zalogować na uni7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrcin1234 Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ja rowniez nie moge sie zalogowac na uni 3 nick marrcin1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwe Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 mi naaa u 6 flota miała mi zejść o 7...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Najprawdopodobniej nikt nie może sięzalogować u5: nick manticoreu7 : nick Viher Coś czuję, że jak wrócę z Berlina wieczorem to potrzebny mi będzie zwrot floty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 no to ciekawe ile flot padnie przez te zmiany ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Co jest grane z logowaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldSmuggler Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 mam to samo. Mam nadzieję ze najgorsze co mnie spotka to urlop.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Błąd został poprawiony, blokada misji agresywnych jest do godziny 12:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi