Nicola95 Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 CześćImię: Nicolajuż Studentka,do tego pracuję... Gram na uni 3 i 5Jeśli chcecie coś wiedzieć to pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JozekRakieta Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Stan? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 zapraszamy na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witamy jak Ci idzie na U3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicola95 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) W Zasadzie nie gram od początku zakupiłam sobie dwa konta po około 10 bln punktów.Zadowolona strasznie jestem z konta na uni3,aż nie wierzę że ktoś tak dobrze rozwinięte konto pod względem badań i księżyców opuścił.Oczywiście głośno o mnie nie będzie w starciach,czy też nie zobaczycie u mnie zbyt wielkiej floty,gdyż po prostu jestem amatorką w lotach,chociaż kto wie może się podszkolę.Na uni 6 też zawitam jeśli będzie jakieś konto powyżej 5 bln punktów do przejęcia,możecie mnie krytykować,ale tutaj głównie chodzi o badania,bo surowce według mojego uznania zawsze można zdobyć,by rozwinąć Ekonomię. Edytowane 20 Lutego 2014 przez Nicola95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No w lotach chętnie możemy podszkolic Witamy nową Ogamowiczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witamy, cieszymy się z każdego nowego gracza I jak to Astek powiedział zapraszamy na U6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi