cycuszek Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Witam Mam dwa pytania odnosnie gry 1 jest jakis sposób zeby szybko znaleść wszystkie planety i moony danego gracza?? nie chce mi sie przeszukiac wszystkich galaktyk:/ 2 i ja kto jest mozliwe zeby gracz zrobił mi 36 symulek(planety i księzyce) w 20 sek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 1) Jest - stworzenie lub znalezienie mapy. 2) Możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witam Mam dwa pytania odnosnie gry 1 jest jakis sposób zeby szybko znaleść wszystkie planety i moony danego gracza?? nie chce mi sie przeszukiac wszystkich galaktyk:/ 2 i ja kto jest mozliwe zeby gracz zrobił mi 36 symulek(planety i księzyce) w 20 sek??1) kolega wyzej wyjasnił,2) majac twoje wszystkie planety moge ci to zrobic w 15 sek a nie 36... otwierasz kazda planete w innym oknie i nastepnie klikasz skanuj nastepna karta skanuj itd. dla mnie to robota na 3 min... ale efekt bedzie taki ze skany zrobione zostaną wzgledem ciebie w 15 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycuszek Napisano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 1) Jest - stworzenie lub znalezienie mapy. 2) Możliwe.1)a jakas konkretniejsza odpowiedz?jakiej mapy??jak ją stworzyc lub znaleść?? 2)zrozumiałem z odpowiedzi tryta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Pewnie się zdziwisz ale... normalnie xPLecisz układ po układzie i notujesz ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 1)a jakas konkretniejsza odpowiedz?jakiej mapy??jak ją stworzyc lub znaleść?? 2)zrozumiałem z odpowiedzi tryta:)Niestety tu Neriel ma racje, robisz notatki w zeszycie każdego układu albo jakimś programie na komputerze typu Word albo exelTworzysz wirtualna wyszukiwarkę gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 albo używasz programu dzięki któremu masz mapę uni w 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 albo używasz programu dzięki któremu masz mapę uni w 30 minut A w kolejne 5 min ban sie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 A w kolejne 5 min ban sie należy. a za co ? program jest znany wszystkim, kwestia dostosowania jego opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Znane wszystkim to są cytaty deusa, iż ręcznie można robić i udostępniać mapy, jednak jakakolwiek automatyzacja tego procesu kończy się banem.A jeśli masz program którego nie idzie wykryć lub udowodnić jego użytku to już inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 bez programu tez idzie zrobic mapke szukanych graczy w 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 bez programu tez idzie zrobic mapke szukanych graczy w 30 minutsiedząc o suchym pysku w kilka osob może i idzie nie wiem nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi