Drako_51 Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2014 Chcialbym sie odwołac od bana który został nałozony na mnie i mojego brata Bartheza. Gra z wspólnego Ip była zgłaszana na samym początku kiedy zaczynaliśmy tu grać a bylo to dawno temu nie pamiętam kiedy dokładnie i temat był załozony zgodnie z regulaminem. Widocznie forum było czyszczone z starych tematów dlatego nie moge znaleść mojego zgłoszenia. Stąd prosze o odbanowanie obu kont. Pozdrawiam Cytuj
deusx Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2014 Odwołania z gry piszemy w tej kategorii: http://forum.ogam.online/forum/21-odwolania-od-bana/wybierając właściwe uniwersum zgodnie z zawartym tam regulaminem: Regulamin odwołań1. Odwołanie powinno zawierać dane:Nazwy zablokowanego i blokującegoPowód blokadyDokładne wyjaśnienie, czemu blokada jest niesłuszna lub zbyt długa2. Zawieszenie może zdjąć tylko osoba nakładająca blokadę lub administrator.3. Odwołania składane później niż 7 dni od czasu nałożenia blokady nie będą rozpatrywane.4. Odwołanie może być odrzucone z przyczyn regulaminu bez podawania dokładniejszego wyjaśnienia niż to, zawarte w treści blokady konta.Jeżeli uważasz, że twoje podanie zostało źle lub niesprawiedliwie rozpatrzone przez operatora napisz na ogamtest@gmail.com podając odnośnik do tematu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi