Corey Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Auto farmienie polegało by na automatycznym wysyłaniu TYLKO DT,UT na graczy którzy maja zerową obrone (Podobnie by to wyglądało jak z reckami i PZ). Ta opcja ułatwiła by farmienie i rozwineła by troche gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Ale jak gra będzie szła w tą stronę to się znudzi po tygodniu. Zamiast się cieszyć że jest wydobycie u nieaktywnych to jeszcze kliknąć parę razy się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 To jeszcze dodajmy automatyczne zbieranie surowców do banku, i już praktycznie nie trzeba gracza, by konto się samo prowadziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Pomysł bez sensu ... to w takim bądź razie po co była walka z botami? Napracuj się tak jak ja a nie idź na łatwizne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkPassenger Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 coś za dużo tych udogodnień kolego chcesz przy umiejętnym wykorzystaniu udogodnień jak ukryj sloty albo chociaż automatycznemu zaznaczeniu misji napadaj , farmienie idzie bardzo sprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 To ja mam lepszy pomysł! Zróbmy w ustawieniach taki przycisk "graj za mnie" zamist "urlop".I jak sięgo naciśnie, to się włącza automatyczny gracz, któy nam będzie wpłacał surowce, farmił, wpłacał do banku, odbierał i wysyłał fs i ekspedycje, budował nowe kopalnie i rozbudowywał moony. Czasami może jeszcze zrobić jakiś atak i zezłomować kogoś, jeśli wykryje że ta osoba jest nieaktywna. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) spierz normalnie masz genialne pomysły koniecznie trzeba to wprowadzić :::DA tak na poważnie odnośnie tematu to kompletne nieporozumienie już bez przesady z takim ułatwieniem , czy tak ciężko jest zeskanować idlerka a potem wysłać na niego atak , przecież to ledwo kilka kliknięć myszką i wpisanie odpowiedniej liczby UT czy czym tam kto sobie farmi Edytowane 5 Stycznia 2014 przez pydys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi