wuju2407 Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Witam,jak w temacie (Sesja niewazna, zaloguj sie ponownie ! - taki monit mi sie pokazuje cały czas, po tym jak przywiesil mi się błąd 3x1=3 i nic nie dawało, teraz ten mon), obecnie nie moge nic zrobic, gdyż cały czas mam bład sesji,nick TKZ, u7 (Witam starych znajomych) Edytowane 21 Grudnia 2013 przez deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Witam,jak w temacie, obecnie nie moge nic zrobic, gdyż cały czas mam bład sesji,nick TKZ, u7 (Witam starych znajomych) Spróbuj ciastka wyczyścić w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Zaloguj się na nowo jak wskazuje na to treść komunikatu. Edytowane 3 Listopada 2014 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi