Virgo Napisano 1 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, Mam pewną kosmetyczną, ale wydaje mi się, że powodująca czytelniejszy wygląd wysyłania flot podczas różnych misji Chodzi mi tutaj o automatyczne wstawienia kropek w polu w którym ręcznie wpisujemy ile statków wysyłamy na daną misję.Na chwile obecną kropkowanie mamy zastosowane w kolumnie z ogólną liczbą statków która posiadamy,natomiast takiego automatycznego kropkowania brak w polu w którym wpisujemy konkretne liczby.Czasami bywa taK, że to jedno zero za mało może spowodować że się o kogoś, coś rozbijemy. Poniżej link do screenu, który pokazuje o co mi dokładnie chodzi http://zapodaj.net/161794e8ed182.bmp.html Pozdrawiam, M. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Virgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 1 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virgo Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Dodatkowo to samo automatyczne kropkowanie dotyczy się stoczni i obrony podczas budowania nowych statków lub systemów obronnych a także u handlarza troszkę tego jest P.S. Jeszcze w symulatorach by się przydało Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Virgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 z kropeczkami pomysl dobry jako separatorem , ale moze by jednak warto pomyslec o wprowadzeniu możliwości kożystana z "k" jako odpowiednika tysiąca tj1k=1000wtedy odchodzi wpisywanie sporej ilosci zerprzykladowo chcemy wybudowac 2000000 lm , to wpisywalo by sie po prostu 2kk (2*1000*1000=2000000) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tech Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Te kropkowanie to szalenie przydatna sprawa - dziwie się, że nie wprowadzona w standardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 z kropeczkami pomysl dobry jako separatorem , ale moze by jednak warto pomyslec o wprowadzeniu możliwości kożystana z "k" jako odpowiednika tysiąca tj1k=1000wtedy odchodzi wpisywanie sporej ilosci zerprzykladowo chcemy wybudowac 2000000 lm , to wpisywalo by sie po prostu 2kk (2*1000*1000=2000000)zwłaszcza przydatne jak chce się posłać 150kk szper z telefonu ;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja też bym sie ucieszył jakby w banku był wprowadzony ten system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 3 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Alvego , jeden system nie wyklucza drugiego przecież . Wiem ze na telefonach moze byc problem z wpisywaniem literek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virgo Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ciesze się z waszych opinii i przychylności. Mam nadzieję że wejdzie to jak najszybciej w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi