Skocz do zawartości

System automatycznego kropkowania liczby statków podczas wysyłania misji

Virgo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pewną kosmetyczną, ale wydaje mi się, że powodująca czytelniejszy wygląd wysyłania flot podczas różnych misji :)

Chodzi mi tutaj o automatyczne wstawienia kropek w polu w którym ręcznie wpisujemy ile statków wysyłamy na daną misję.

Na chwile obecną kropkowanie mamy zastosowane w kolumnie z ogólną liczbą statków która posiadamy,natomiast takiego automatycznego kropkowania brak w polu w którym wpisujemy konkretne liczby.

Czasami bywa taK, że to jedno zero za mało może spowodować że się o kogoś, coś rozbijemy.

Poniżej link do screenu, który pokazuje o co mi dokładnie chodzi ;)

http://zapodaj.net/161794e8ed182.bmp.html

Pozdrawiam,

M.

Edytowane przez Virgo

Dodatkowo to samo automatyczne kropkowanie dotyczy się stoczni i obrony podczas budowania nowych statków lub systemów obronnych ;) a także u handlarza :P troszkę tego jest ;)

P.S. Jeszcze w symulatorach by się przydało :P

Edytowane przez Virgo

z kropeczkami pomysl dobry jako separatorem , ale moze by jednak warto pomyslec o wprowadzeniu możliwości kożystana z "k" jako odpowiednika tysiąca tj

1k=1000

wtedy odchodzi wpisywanie sporej ilosci zer

przykladowo chcemy wybudowac 2000000 lm , to wpisywalo by sie po prostu 2kk (2*1000*1000=2000000)

z kropeczkami pomysl dobry jako separatorem , ale moze by jednak warto pomyslec o wprowadzeniu możliwości kożystana z "k" jako odpowiednika tysiąca tj

1k=1000

wtedy odchodzi wpisywanie sporej ilosci zer

przykladowo chcemy wybudowac 2000000 lm , to wpisywalo by sie po prostu 2kk (2*1000*1000=2000000)

zwłaszcza przydatne jak chce się posłać 150kk szper z telefonu ;-p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.