Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Mam pewną kosmetyczną, ale wydaje mi się, że powodująca czytelniejszy wygląd wysyłania flot podczas różnych misji :)

Chodzi mi tutaj o automatyczne wstawienia kropek w polu w którym ręcznie wpisujemy ile statków wysyłamy na daną misję.

Na chwile obecną kropkowanie mamy zastosowane w kolumnie z ogólną liczbą statków która posiadamy,natomiast takiego automatycznego kropkowania brak w polu w którym wpisujemy konkretne liczby.

Czasami bywa taK, że to jedno zero za mało może spowodować że się o kogoś, coś rozbijemy.

Poniżej link do screenu, który pokazuje o co mi dokładnie chodzi ;)

http://zapodaj.net/161794e8ed182.bmp.html

Pozdrawiam,

M.

Edytowane przez Virgo
Napisano (edytowane)

Dodatkowo to samo automatyczne kropkowanie dotyczy się stoczni i obrony podczas budowania nowych statków lub systemów obronnych ;) a także u handlarza :P troszkę tego jest ;)

P.S. Jeszcze w symulatorach by się przydało :P

Edytowane przez Virgo
Napisano

z kropeczkami pomysl dobry jako separatorem , ale moze by jednak warto pomyslec o wprowadzeniu możliwości kożystana z "k" jako odpowiednika tysiąca tj

1k=1000

wtedy odchodzi wpisywanie sporej ilosci zer

przykladowo chcemy wybudowac 2000000 lm , to wpisywalo by sie po prostu 2kk (2*1000*1000=2000000)

Napisano

z kropeczkami pomysl dobry jako separatorem , ale moze by jednak warto pomyslec o wprowadzeniu możliwości kożystana z "k" jako odpowiednika tysiąca tj

1k=1000

wtedy odchodzi wpisywanie sporej ilosci zer

przykladowo chcemy wybudowac 2000000 lm , to wpisywalo by sie po prostu 2kk (2*1000*1000=2000000)

zwłaszcza przydatne jak chce się posłać 150kk szper z telefonu ;-p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.