paciorkowiec Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Pomysł , na urozmaicenie Expów ..A mianowicie co 400-500 ekspa wyskoczyłby komunikat że można wysłać jedną ekspedycję bez ograniczenia statków ... i można dzięki temu dostać/stracić: 1. 3x surowca pojemności wysłanych statków .2. Stracić wszystkie statki.3. Jakiś wzór na ilość astatów uzależniony od ilości wysłanych statków.4. 2 x ilość szparek wysłanych .5. 3 x 20% pomniejszona ilość szparek w zależności od ilości wysłanych szparek. Wszelkie prawdopodobieństwa uzyskania poszczególnych punktów wynosiłby 20% , i był uzależniony nie od pojedyńczego gracza ale od całego uniwersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 (edytowane) Przeczytałem pierwsze dwa zdania i na więcej szkoda mi było czasu.Bezsensowny pomysł. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Alwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 dla mnie pomysł trafiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Czemu tak twierdzisz jak nie przeczytałeś całego .... myślę że każde urozmaicenie jest cenne .... a to że nie przeczytałeś i sie wypowiadasz świadczy tylko o Twojej ignorancji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 "3x surowca pojemności wysłanych statków ?" to raczej nie realne, aby wróciły z więcej niż mogą udźwignąć pomysł nie najgłupszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 to są liczby i wszystko można zrobić , a na pewno by trochę urozmaiciło bo flociarze mieli by co ustrzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 flociarze mieli by co ustrzelić, jakby ekowcy dupą nie trzęśli o mony do zadań, a tak każda najmniejsza flota z ich strony jest dla nich groźba straty mona, i mamy tak jak mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi