DarkPassenger Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wpadłem na pomysł żeby wprowadzić nowego oficera - admirała który daje + 60 slotów ( lub więcej ). Cena oczywiście wyższa. Mogłoby to ułatwić farmienie graczom którzy wykonują dużo ataków jednocześnie, mając nie do końca dobre rozłożenie planet. Jeżeli ma się jedną planetę pośrodku gali to lot UT na koniec galaktyki trwa około 3minut. Czekam na za i sprzeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Przeciw, admirał + daje aż 40 slotów, to i tak za dużo wg. mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLWDR Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja jestem w sumie za, jeśli ktoś dużo lata to może być przydatne, ale z drugiej strony czy jednak to nie będzie przegięcie. Dolicz sobie tech. komputerową 30 lvl i masz 90 ataków w jednej serii sfarmienie jednej gali trwało by kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 nie trwałoby tyle to napewno,60 slotów to nie jest zły pomysł choć mi to bardziej przeszkadza zarządzanie flotątutaj by się bardziej przydał np dodanie opcji do "flot" obok "zawróć" i "złącz" również dobra by była opcja "szpieguj" i "odczytaj RS"(ostatni RS) o to by się też przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jestem za propozycja oremiego.40 slotów to wystarczająco dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi